Gadis italia ngaheéat duit pikeun taun papanggih jeung nikah an Indonesian gadis manéhna papanggih online-BUZZ DUNYA

Kuring percaya yen bener cinta masih aya

Poé ieu, urang teu bisa hirup tanpa Internét, jeung smartphone urang jeung kontinyu surfing di jaringan sosialJadi eta teu heran nu Dating online ieu jadi beuki loba populér.

Loba pasangan nu reunited ngaliwatan Internet basa aranjeunna keur aya dina hubungan hiji upami teu kitu, maranehna bakal teu geus papanggih dina kahirupan nyata.

Jeung ieu kanyataan ieu sakali deui dibuktikeun ku Ilaria, a hiji taun heubeul italia wanoja anu papanggih Zuleika, a taun hiji heubeul Indonésia manusa hirup di Lotta Garut, Jawa Tengah, online.

Timbalan kapala pulisi Maceration tina Primo Karat

Pasangan komunkasi via Facebook, jeung geura-giru hubungan maranéhanana ngancik kana hate. Sanggeus éta, maranéhanana boh mutuskeun pikeun meunang nikah, sanajan dina kahirupan nyata manéhna geus kungsi papanggih. Ilaria ogé dikonfirmasi yén saméméh datang ka Italia, manéhna ménta pikeun kolotna berkah pikeun manggihan asih nya hirup. Dina April, Ilaria pamustunganana nepi asihan imah di désa Zuleika, Kahneman district, Lottan Garut. Kumaha alus nya. Datangna nya disababkeun aduk di désa, saperti maranehna teu dipaké pikeun narima asing, jeung Zuleika tatanggana gancang alerted polisi Ilaria ayana.

Tim opat aparat kapulisian dikirim ka Duiker imah pikeun nalungtik Ilaria sacara datangna.

Umur Zindart ngomong:"Urang diwawancara manéhna pikeun manggihan naon niat nya éta datang ka Indonesia.Keur dua taun, kuring disimpen nepi duit mah kungsi digawé di restoran di Italia pikeun meunangkeun ka Indonesia."Baca ogé: perancis suharto Cina nyebutkeun manéhna teu kudu mobil atawa apartemen. Christmas nyaéta kakara kira-kira sudut, anu hartina eta sacara hawa taun anyar sacara. Tapi sareng sadaya libur Christmas. Bisi anjeun teu nyaho: Chiang Rai aya di Kalér Thailand jeung dibandingkeun jeung adina anak city Chiang Ujang.




chat roulette taun online Dating asup loka Dating online video chat kamar Bobogohan ngalanglang Chatroulette alternatif chat roulette online jeung katresna chat video online pikeun free tanpa pendaftaran tanpa video chat katresna Bobogohan