Harga beungkeut jeung ngahasilkeun: Anjeun nyaho hubungan ieu

Lamun anjeun landed dina artikel ieu bulan atawa taun sanggeus hal ieu diterbitkeun, anjeun teu persis kaburUrang narima beungkeut jeung sapuluh taun maturities, nu dikutip jeung dina nu dipikaresep accrues unggal taun. Ieu ngandung harti yén iraha wae dibikeun waktu aya hiji évolusi tina pasar jaminan jeung sarua risiko jeung sarupa kematangan.

Oge, cukup ngan saukur, di pasar, investor bisa sok meuli sapuluh taun kaamanan nu bayaran off unggal taun.

Tangtu, jeung nu sarupa jaminan nu aya di sirkulasi, teu saurang bakal hoyong meuli beungkeut ieu pikeun sapuluh taun, jeung mayar interest dina nu meuli téh perlu pikeun harga turun, jeung akurasi kudu aya dina jangkauan. Di harga ieu, nu dipikaresep nyaéta dibayar, anjeun geus hiji indikator, nyaéta, pasar indikator. Tangtu, lamun pasar ongkos dipikaresep turun, aya antithesis. Dina hal urang, contona, lamun ongkos dipikaresep pasar turun, baris aya paménta pikeun heubeul urang beungkeut nu bakal mayar interest taunan, jeung harga bakal cocog nu. Lamun anjeun kasampak di itungan, mangka dua titik kanaékan ongkos dipikaresep ngabalukarkeun hiji sapuluh taun turunna, sedengkeun dua titik ngurangan ngabalukarkeun paningkatan ampir sapuluh taun, jeung saterusna kira-kira unggal point of change aya koreksi hiji titik atawa kanaékan harga tari. Lamun ongkos dipikaresep naek, pilihan pangalusna teu boga beungkeut jeung lila teuing maturities, saprak harga ngan bakal ngaluyukeun lamun ongkos dipikaresep naek. Contona, lamun urang beungkeut, dina nu dipikaresep mayar taunan, geus taun gantina taun, mangka paningkatan dina transaksi titik bakal ngabalukarkeun panurunan signifikan dina harga ti sataun ka hareup. Sakedik koreksi titik dibandingkeun jeung leuwih ti dasawarsa ka tukang sigana nurunna dina jaminan jangka panjang. Ku alatan éta eta leuwih hade méré leuwih sering dipake tinimbang jangka pondok maturities jeung variabel-rate jaminan, saprak pasar bula di beungkeut bisa dieureunkeun. Lamun anjeun landed dina artikel ieu bulan atawa taun sanggeus hal ieu diterbitkeun, teu balik lengkep unnoticed. Naon anu anjeun ka situs migunakeun cookies pikeun nyadiakeun pangalaman leuwih alus dina loka. Lamun terus browsing, anjeun satuju pikeun pamakéan cookies.




video ngobrol jeung katresna ngadaptar video dunya Dating video ngobrol jeung katresna tanpa ngadaptar video chat tanpa ngadaptar tanpa palarangan video Bobogohan seksi video chats free tanpa pendaftaran video bébas kenalan tanpa ngadaptar jeung katresna free tanpa palarangan Loka Dating bébas ngadaptar chat roulette online jeung telepon anjeun tanpa