Kumaha pikeun nikah an italia Vero Bobogohan

Salah sahijina nyaéta panganten lalaki italia ngimpi

Katresna geus rahasia nu maranéhanana ampir teu kungsi ngabejaanMeureun pikeun kahiji kalina. Menawan jeung kandel pop italia jeung béntang film geus dilayanan salaku panutan pikeun ukrania awewe for urangna lima puluh taun katukang. Urang megatkeun pikeun ngalaksanakeun jurnalistik panalungtikan, jeung kuring ngomong jeung salah sahiji katresna ti Kiev, anu ngeunaan ka jadi pamajikan hiji italia. Kumaha teu ieu kajadian? Oksana ceuk nu anjeun an akuntan dina salah sahiji metro pausahaan. Coba We teu nyebut ngaran. Sadaya urang bisa nyaritakeun nyaeta urang juli rapat lumangsung magrib di Taman. Eta sadaya anu dimimitian taun ka tukang. Urang teu ngamimitian jeung individu iklan. Kuring megatkeun pikeun diajar italia.

Sabab basa ieu seemed ka kuring nu paling geulis di dunya saprak budak leutik.

Dina Internét, kuring milih hiji basa di sakola, hal ieu aya di puseur kota, teu jauh ti dieu.

Urang guru ieu italia, sarta manéhna ngomong rusia kacida alusna.

Hayu urang jujur jeung ngobrol ngeunaan eta

Italians datang ka kuring kacida alusna, sarta dina genep bulan abdi diajar dasar tina basa lisan, dipikaharti hartina hiji lagu italia, sarta ogé komunkasi dina Internet telepon jeung urang italia mitra di karya. Mah dimimitian pikeun ngagabung klub italia basa sunda.

Tuluy datang musim semi.

Di salah sahiji club rapat dina minggu, kuring nempo Mario teguh. Kuring teu hayang ngajelaskeun sagala roman rapat urang, tapi ngan jadi lumangsung nu urang jadi babaturan, jeung saterusna mutuskeun pikeun meunang nikah. Kuring teu apal yén kuring teu rencanana ieu. Ieu sadaya alatan sakola.

Ieu meureun reuwas anjeun, tapi kahirupan sok kejutan ka urang.

Jeung kuring bisa nambahkeun yen ngungudag pangaweruh téh sok diganjar.

Lamun ieu mah di Italia, kuring papanggih Mario kolot, indit ngojay di laut, jeung manéhna diajar rahasia of asakan italia.

Kolotna hirup di Rimini, hiji kota éndah dina Adriatik basisir.

Aya ogé nu town square tina Fellini. Ieu Diréktur lahir di Rimini. Lingkungan San Marino teu jauh (urang dijieun lalampahan aya). Aya ogé dua mutiara Italia ti Bologna jeung Madang. Ieu bagian paling hese. Sanggeus kabéh, hiji italia bisa ngadaptar nikah jeung urang asing di imah, sanggeus ngan sababaraha photocopies of dokumén.

Sumur, kuring geus ngalakonan loba paperwork pikeun mastikeun yén tarjamahan tina dikaluarkeun sertipikat anu otentik.

Tapi sanggeus kabéh, hormat teu nu pajeulit.

Hiji waktu saeutik, saeutik duit, éta.




poto Bobogohan Chatroulette tanpa ngadaptar live stream katresna chat roulette online loka Dating bébas stream live guy video chat asup loka Dating awewe kawin hayang papanggih iklan video chats free tanpa pendaftaran