Lalaki jeung pausahaan, TV video, informasi ngeunaan pausahaan jeung maranéhanana karakter utama

Tujuan: Tumuwuhna jeung listing pausahaan individu

TV nyaeta a platform media pikeun tematik, sustainable jeung video konsultansadaya hak ditangtayungan. dihasilkeun pikeun ningkatkeun karakter utama, kajadian, budaya jeung inovasi poténsi kaunggulan dina sagala rupa wewengkon italia pausahaan, contributing eusi sorangan pikeun ngamajukeun jeung ningkatkeun pisibilitas maranéhanana, persetujuan jeung popularitas di Internet. ngahasilkeun video siaran warta yén dokumén kagiatan, méré informasi, nerangkeun produk anyar dibere salila fairs, kajadian atawa nu mana wae nu séjén kasempetan pantes promotion.

Sonicar, hiji pamingpin dina produksi aluminium conveyors

Nu pisibilitas tina jurnalisme dina TV channel"Lalaki jeung Usaha"ieu bébas, sedengkeun palaksanaan promo édisi jeung"Wineries di Li brandi"geus diasupkeun hiji fase tumuwuhna nu geus katutupan sakabéh sector anggur wewengkon, mana sagala rupa pausahaan nu keur diwangun nu bisa bersaing jeung leuwih kawentar labél kanyataanana. Kuring keur néangan hiji pasangan finansial ka acquire stake minoritas di hiji pausahaan anyar dikawasa ku Illy group, nu ngagabungkeun opat pausahaan leutik pausahaan nu patali jeung"non-piala"séktor. Ti Armani ka Ferragamo, ti Prada ka Versace, jeung dua pausahaan dina Lombardy bakal nguatkeun hubungan jeung utama merek fashion. Sanggeus concluding an kasapukan jeung ahli waris dina produksi jati kultus master, jati group kaala Azucena brand, nu bakal nawarkeun kahiji dijieun item pikeun dijual dimimitian ti tanggal. Omzet ampir hiji juta di Italia jeung milyaran dollar di sakuliah dunya. Ratusan jalma ngora geus direkrut leuwih lima taun katukang, jeung rata-rata jumlah investasi anu sok ngeunaan hiji taun. Nu mantuan pausahaan invests hiji juta euro dina panalungtikan.

Leuwih taun aktivitas anak, eta geus leuwih ti aktip patén-patén.

Nu kawah Kamojang Solar Usik ti NASA geus dibuka, nu kahiji dirancang pikeun kontak Panonpoé, nu mana anu ka catetan jarak jutaan kilométer: nalungtik luar bagian. Laura Francone, wanoja Manager di Lange, geus ngajalankeun usaha kulawarga pikeun tilu puluh taun. Nu Caserta basis pausahaan ekspektasi elehan pikeun leuwih ngaronjatkeun ku kira-kira jumlah nu sarua alatan tumuwuhna di pasar asing, utamana di AS, Jepang, Cina jeung Éropa.

Dina awal September, a anyar gugur program isuk siaran radio, diriwayatkan ku sora awéwé, fakta ti kahirupan sapopoe yén urang ngeunaan miara, sorangan.




chat roulette video chat online video chat video propil Dating chat roulette ngadaptar katresna sawawa Bobogohan video katresna video chat ladies katresna keur Bobogohan video poto tanpa ngadaptar papanggih awewe Bobogohan for geus dewasa tanpa ngadaptar pikeun free familiarity mariksa telepon