Sweden. Nikah Swede - internasional loka Dating

Winters nu warmer jeung usum deui, tapi hujan

Sweden hiji nagara di Éropa Kalér, perenahna di Wétan jeung kidul bagian ti Samenanjung SkandinaviaArea (km) Sweden jajaran katilu antara nagara Éropa Kulon jeung kalima di antara nagara-nagara di sakuliah Éropah. Di jawa Barat Sweden wates jeung Norwégia (wates panjang km) Kalér-Wétaneun Finlandia (km), jeung ti Wetan jeung Kidul geus dikumbah ku laut Baltik jeung Teluk Bothnia. Total wates panjang km. Najan lokasina di Kalér lintang, Swédia nyaéta hiji nagara iklim sedeng, alatan Teluk stream. Kalér, Kulon sarta Wétan kacamatan Sweden ti Atlantik angin nangtayungan Skandinavia gunung, jadi winters nu colder jeung summers nu pondok. Di bagian Kalér nu dikawasa ku taiga leuweung (pinus, spruce, birch, aspen), Kidul coniferous dicampur-deciduous, dina ekstrim Kidul lega-leaved (ek, beech). Di Kalér wewengkon pagunungan anu didominasi ku hiji subarctic iklim. Bagian nagara nu aya di luhur Arktik circle mana panonpoé kungsi susunan peuting dina waktu usum panas, sarta dina usum polar peuting susunan dina. Cai laut Baltik jeung Teluk Bothnia komo leuwih soften iklim di bagian Wétan. Pikeun Swédia, has papasiran moraine bentang, podzolic taneuh, nu boga kuat kamenistoe, power low, predominance of keusik jeung gravelly béda, kaasaman, jeung leuweung coniferous. Lolobana nagara katutupan ku leuweung (nurutkeun ieu indikator Sweden urutan kahiji di Éropa. Taiga leuweung predominate dina podzolic taneuh, ngabentuk badag wewengkon Kalér ° N. jeung diwangun utamana tina pinus jeung spruce, jeung hiji admixture birch, aspen jeung nu séjénna hardwoods. Kidul coniferous dicampur-lega-leaved leuweung dina taneuh sod-podzolic, jeung dina Samenanjung nu lega-leaved leuweung ek jeung beech dina coklat leuweung taneuh. Di Kalér wewengkon vast nyaéta tundra wewengkon swédia Lapland.

Basisir nu beurat indented jeung pinuh ku Sherali jeung pulo golongan.

Panjang basisir km jauh. Upami anjeun hoyong Swédia, hayang papanggih Swede, nikah ka Swede, sign up dina situs Dating jeung asing pikeun free.




video Dating online chat roulette video chat loka dating video chat tanpa pendaftaran sareng katresna video chats jeung katresna chat Bobogohan di sakuliah dunya video chat roulette plus Chatroulette Dating service chat roulette jeung katresna tanpa ngadaptar Bobogohan tanpa poto