Warta di swédia ti Sweden

Swédia edition téh ditutup APR

Dear listeners, nu datang ka loka urang dina Internet jeung grup dina Facebook IHatur nuhun sadaya pikeun perhatian anjeun, pikeun koméntar, pikeun aktivitas anjeun jeung interactivity. Ayeuna Maret taun urang nyebutkeun pamit ka anjeun sanggeus ampir taun broadcasting. Anjeun nyaho, swédia radio geus dicokot hiji hanjelu for jeung urang jeung keur loba Anjeun, urang listeners, maos, kaputusan pikeun nutup broadcasting, nyaéta siaran ti Swédia ka nagara deungeun jeung, nu sasuai, pikeun nutup dua vérsi panganyarna, nu broadcasting, albeit via Internét nya éta: jerman jeung swédia. Mar taun urang tim redaksi nyebutkeun pamit ka panongton."Saeutik wilujeung"lamun ngaganti radio dina Internet siaran nu geus aya. Jeung ahir témbongkeun dina.

Tuluy aya genep urang, nu swédia edition téh bagian tina Radio Sweden - warta dina dalapan basa, nu, kahareupna bagian tina swédia radio broadcasting Corporation (abbr.).

Urang kamari poe gawe Maret taun

Financed, kawas sadaya kontribusi pikeun TV, maranéhanana diwajibkeun mayar sadaya warga nu make TV pikeun ningali TV. Sadaya swédia radio jeung Radio Swedia dina sababaraha hal, nyaeta, ie, service public broadcasting, non-komérsial radio, di mana pariwara dilarang. Urang teu dina posisi ka boh salah sahiji conflicting pihak, tapi nembongkeun nu geus aya di Swedia pamadegan jeung pamanggih. Warta ngeunaan Swédia jeung Swédia anu dimaksudkeun utamana pikeun swédia panongton luar Swédia. Read more ngeunaan panutupanana of swédia édisi sadia di dieu:.




video chat roulette online sawawa Bobogohan online dating video chat kamar Ortodoks Bobogohan hayu urang ngobrol video Bobogohan jeung katresna online bébas chat roulette jeung katresna plus chat roulette jeung telepon loka dating